top of page
Eyelashes extensions. Fake Eyelashes. Eyelash Extension Procedure. Professional stylist le

VOLYMFRANSAR - UTBILDNING

Namnl%C3%B6s%20design-3_edited_edited.png

Bli certifierad fransstylist hos oss och lär dig den populära tekniken inom fransförlängning - volymfransar. Vi har lång erfarenhet av ögonfransförlängning.

Volymfransar - utbildning

Fästpunkt 1

✓ Kungsportsavenyen - Göteborg

✓ 2 dags kurs

✓ Teoretiskt & praktiskt undervisning 

✓ Blir certifierad fransstyliststylist

INGÅR

✓ Stort startpaket

✓ Rabatt i webbshop

✓ Diplom/certifikat

Before and After

Bli certifierad fransstylist hos oss och lär dig den populära tekniken inom fransförlängning - volymfransar. Vi har lång erfarenhet av ögonfransförlängning. Kursens längd är två dagar och hålls på plats i vår salong i Göteborg

 

Volymfransar är senaste tekniken inom ögonfransförlängning. Volymfransar innebär att man fäster tunna fransar på din naturliga frans, resultatet blir fjäderliknande och fluffigare fransar. Med volymfransar kan man bygga en fyllig effekt oavsett om kunden har korta eller glesa fransar. Volymfransar är därför perfekt för de med glesa ögonfransar eller för de som vill ha den ultimata volymen och fluffigheten. Volymfransar ger en intensiv effekt utan att skada de naturliga fransarna. 

 

Behandlingen tar ca 90 minuter och håller normalt i 3-4 veckor. För att resultatet ska bli så bra som möjligt krävs bra teknik och produkter, detta får du hos oss. Det är lika viktigt för oss som dina kommande kunder att resultatet blir topp!

 

Missa inte chansen att bli certifierad fransstylist hos oss på The Beauty Boutique Academy. Utbildningen hålls på plats i vår salong i Göteborg. Första dagen av utbildningen är teoretisk, andra dagen är praktiskt lärande och avsluttningsvis ett slutprov. När man blivit godkänt får man diplom vilket bevisar ett certifikat inom volymfransar. 

 

Kursavgift: 11500 kr inklusive startkit. 

Startkit: Till ett värde av 3000kr. 

Behörighet: Inga förkunskaper krävs.

Kurslängd: 2 dagar.

Kommande kursstarter: Löpande, kontakta oss för information. 

Missa inte vår kombinerade utbildning för singel- och volymfransar.

fransförlängning volym
volymfransar
utbildning volymfransar
certifikat göteborg
volymfransar
volymfransar - utbildning
bottom of page