Pretty girl having her lashes lengthened

Singel & volymfransar

INGÅR

✓ Stort startpaket

✓ Rabatt i webbshop

✓ Diplom/certifikat

✓ Kungsportsavenyen - Göteborg

✓ 2 dagars kurs

✓ Teoretiskt & praktiskt undervisning 

✓ Blir certifierad fransstyliststylist

Singel och volymfransar - utbildning

Certifiera dig som fransstylist hos oss på The Beauty Boutique Academy och lär ut den klassiska metoden, singelfransar, samt den populära och senaste metoden, volymfransar. Att ha kunskap i både volym- och singelfransar ökar möjligheterna för framtida jobb. Med rätt teknik och produkter lär vi dig det som krävs. 

Singelfransar VS volymfransar - vad är skillnaden?

Visst är det skillnad på dessa fransförlängningar. Singelfransar är den klassiska metoden för ögonfransförlängning. De ger naturliga, längre och tjockare fransar. Den här metoden innebär att en lösfrans appliceras på den naturliga fransen. Då singelfransarna endast förlänger de befintliga fransarna blir det ett naturligt resultat. 

Volymfransar är den nya och populära tekniken av ögonfransförlängning. En fransförlängning med volymfransar innebär att man fäster tunna fransar på de naturliga fransarna, resultatet blir fjäderliknande och fluffigare fransar. Med dessa fransar kan man bygga en fyllig effekt oavsett om kunden har korta eller glesa fransar. Volymfransar ger en intensiv effekt utan att skada de naturliga fransarna. 

Ögonfransförlängning - utbildning 

Fransförlängning har blivit en vardag för många men för att resultatet ska bli bra krävs rätt teknik och rätt produkter. Vilket vi på The Beauty Boutique Academy erbjuder. Vi förbereder er och ger er den kunskap som krävs för att bli certifierad fransstylist. 

 

Utbildningen hålls på plats i vår Salong i Göteborg. Första dagen av utbildningen är teoretisk och andra dagen är praktiskt lärande och den tredje och sista dagen innefattar ett prov. När man blivit godkänt får man diplom vilket bevisar ett certifikat inom singelfransar och volymfransar. 

 

Kursavgift: 16500 kr inklusive startkit. 

Startkit: Till ett värde av 3000kr. 

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 2 dagar

Kommande kursstarter: Löpande, kontakta oss för information.

Vi har även separata utbildningar för dig som bara vill lära dig att utföra singelfransar eller volymfransar.

The beauty boutique academy
 

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
volym och singelfransar
volymfransar utbildning
utbildning fransförlängning
volymfransar
certifikat fransförlängning
singelfransar
singelfransar