Eyelashes extensions. Fake Eyelashes. Ey

FRANSAR & BRYN

SINGELFRANSAR

Singelfransar är för dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar. Man applicerar en syntet frans på varje naturlig frans. 

Rekommenderar återbesök efter 3-4 veckor.

1099 kr

VOLYMFRANSAR 

Volymfransar är för dig som vill ha en mer dramatisk och fluffigt resultat. Man applicerar en knippe med 2-5 fransar och appliceras på kundens naturliga frans.

Man tappar normalt 25-35 fransar under 4-6 veckor.

Rekommenderar återbesök efter 3-4 veckor.

fr 1299 kr

LASHLIFT

Skonsammare alternativ till fransförlängning. Naturligt böjda fransar. Lashlift innebär att man böjer upp fransarna med en silikonrulle som man lägger på ögonlocket med olika krämer. Resultatet håller i ungefär 4-6 veckor.

fr 650 kr

MICROBLADING

Är du trött på att inte ha några ögonbryn eller behöver gå upp extra tidigt för att fylla i ögonbrynen? 

Då är detta perfekt för dig? 

 

Den tatuerings metoden Microblading (tatuera ögonbryn 3D) gör att du får ett helt naturligt resultat efter bara första gången.

by PhiBrows

Nytt set bryn 3499 kr

Gratis Konsultation

MEGA VOLYM

Denna fransförlängning är till för dig som vill ha en riktigt maffig fransförlängning likt Kardashians, extra mycket fransar och väldigt tätt och långt. Tänk på att dina egna fransar behöver ha god kvalité för att orka hålla upp vikten för denna typ av förlängning.

1895 kr

BROW LIFT 

Brow lift är en ny trend från ryssland. Processen går till att borsta upp hårstråna i samma riktning med speciella medel som gör att brynen uppfattas fylligare och buskigare. Inkl vaxning och färgning av bryn.

fr 650 kr

The Beauty Boutique

Kungsportsavenyn 43 41136 Göteborg

More

  • Facebook
  • Instagram

Become Our Bestie!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
0