top of page
Staining, curling, laminating, lash lift. Rollers, hair curlers for eyelashes. Eyelash Ext

LASHLIFT & BROWLIFT UTBILDNING

Namnl%C3%B6s%20design-3_edited_edited.png

Vi erbjuder kombinerad utbildning i browlift och lashlift. Bli certifierad inom de populära och trendiga behandlingarna lash lift och brow lift på bara två dagar. Välj själv vilken utbildningsform som passar dig bäst, vi erbjuder undervisning både online och på plats i salongen. 

Lashlift & Browlift - utbildning

Fästpunkt 1

✓ Välj mellan online eller på plats i Göteborg 

✓ 1 dags kurs

✓ Teoretiskt & praktiskt undervisning 

✓ Blir certifierad lash & browlift-stylist

INGÅR

✓ Stort startpaket

✓ Rabatt i webbshop

✓ Diplom/certifikat

✓ Support 24/7

Before and After

Utbildningen sker på plats i vår salong i Göteborg eller på distans. Under förmiddagen håller vi en teoretiskt lektion om produkterna och behandlingarna. Under eftermiddagen praktiserar vi och gör dig redo för att ta emot dina egna kunder. I utbildningen ingår även ett startkit för både lashlift och browlift så du kan öva ännu mer och ta emot dina egna kunder direkt. Det krävs inga förkunskaper för att gå utbildningen i lashlift och brow lift hos oss på The Beauty Boutique Academy.  

 

Kursavgift: Online 6 499 kr inkl. startkit. På plats salong 7 499 kr inkl. startkit. 

Startkit: Värde 2000 kr.

Behörighet: Inga förkunskaper krävs.

Kurslängd: 1 dag.

Kommande kursstarter: Löpande, kontakta oss för information.  Vi har även separata utbildningar för dig som bara vill lära dig lashlift eller browlift. 

Lashliftutbildning - online eller på plats

Kundens naturliga fransar framhävs genom att man böjer dem permanent från grunden, färgar och lägger en stärkande och vårdande keratin behandling. Resultatet blir fylligare, mörkare och böjda fransar på bara 60 minuter. Resultatet håller i ca 6-12 veckor.

Browliftutbildning - online eller på plats

I browlift-behandlingen tillför man vitaminer och mineraler, färgar och formar samt avslutar med en stärkande keratinbehandling. Resultet blir fylligare och tätare bryn som håller sig på plats. Behandlingen tar ca 60 minuter och håller i ca 6-12 veckor beroende på hur snabbt håret växer. 

lashlift utbildning
lashlift + browlift
lash-lift göteborg
lash lift
lashlift
certifikat inom lashlift
browlift
browlift och lashlift
lash lift
bottom of page