top of page
 Perfect slim toned young body of the girl . An example of sports , fitness or plastic sur

BODY SLIMMING
& SHAPING

Vi presenterar vår helt nya icke-invasiva kroppsbantningsbehandling! Vår avancerade teknologi riktar sig mot envisa områden av celluliter, trimmar fett och framhäver kroppens konturer. Säkert och effektivt för alla hudtyper utan biverkningar. Boka din tid idag och börja din resa till att känna dig som bäst!

Cellulite Reduction
Cellulitbehandling

The Beauty Boutique erbjuder avancerad teknik och expertis för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål. Vår cellulitbehandling är designad för att ge exceptionella resultat och hjälpa dig att må som bäst. Upplev fördelarna med våra tjänster och boka ett möte idag.

Lower Body
Fettreducering & kavitation  

Fat Cavitation är en ny revolutionerande kroppskonturmetod som riktar sig mot oönskade fettavlagringar som inte kan ändras med kost och träning. Denna tjänst är helt säker, icke-invasiv och smärtfri. Fettkavitationssessioner kan effektivt ta itu med envisa problemområden som höfter, lår, skinkor, mage och överarmar bara på

20-40 minuter.

Woman grooming her face
Ansiktsbehandling
Akne/Anti-aging

 

På The Beauty Boutique förstår vi vikten av att ta hand om din hud. Det är därför vi erbjuder en mängd olika tjänster som tillgodoser varje kunds unika behov, inklusive huduppstramning och aknebehandlingar. Låt oss hjälpa dig att känna dig vacker inifrån och ut.

Vad är fettkavitation och kroppsformning?

På The Beauty Boutique förstår vi att allas kroppar är olika, det är därför vi erbjuder personliga fettkavitationssessioner för att hjälpa dig att uppnå dina kroppsmål. Vårt team av erfarna proffs använder den senaste utrustningen och teknikerna för att tillhandahålla säkra och effektiva behandlingar. Vårt mål är att ge våra kunder en bekväm och avkopplande miljö där de kan förbättra sitt självförtroende och må bra med sin kropp. Kontakta oss idag för att boka en fettkavitationssession och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina kroppsmål.

8 in 1 beauty system machine.JPG

Fördelar med fettkavitation:

 1. Fettborttagning och cellulitreduktion

 2. Kroppsformning och konturering

 3. Hudstramning

 4. Utjämning av ärr och rynkor

 5. Förbättrar hudens elasticitet (bra för slapp hud)

 6. Smärtfri och ingen stilleståndstid

 7. Snabba och effektiva resultat

 8. Generell minskning av midja, mage och rumpa

Resultat

Before_edited.jpg

Före body slimming-behandling

After_edited.jpg

Efter 3 behandlingar

Boka en GRATIS konsultation

Lämna din kontaktinformation för bokning av en gratis konsultation med oss.

Tack för din bokning! Vi återkommer så snart vi kan.

 • Vad innebär att man blir certifierad i någon av era skönhetsubildningar?
  Ett certifikat hos oss får du efter avklarad utbildning inom ett specifikt område, du har då behörighet att utföra behandlingar på egen hand.
 • Kan man ta emot sina egna kunder efter vald skönhetsutbildningen?
  Ja, när du fått ditt certifikat efter avklarad utbildning är du behörig att ta emot dina egna kunder direkt. Har du exempelvis tagit en utbildning inom fransförlängning blir du certifierad fransstylist och kan ta emot dina egna kunder som anställd eller som egen företagare.
 • Krävs det några förkunskaper för att gå er utbildning?
  Nej inga förkunskaper krävs, det gäller för samtliga kurser och skönhetsutbildningar.
 • När och hur ska utbildningen betalas?
  Vi erbjuder våra studenter att betala via kort eller swish. Betalningen ska ske minst 10 dagar innan första dagen på kursen. Det går också bra att betala via klarna eller Svea, med möjlighet att dela upp fakturan upp till 48 månader.
 • Hur många elever går det i varje kurs?
  Kurserna sker alltid i små grupper (2- 4 studenter). P.g.a. den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi våra studenter ett eget rum under den praktiska delen av utbildningen.
 • Vad händer om man inte klarar av slutprovet?
  Skulle du inte klara slutprovet kommer du att få medverka i en ny kurs utan extra kostnad tills att du klarar provet.
 • Vad ingår i ett startkit?
  Här har vi samlat allt som ingår i ett startkit för respektive behandling. Startkiten räcker till ca 30-40 kunder/behandlingar. Lashlift-kit innehåller : Olika krämer för lashlift behandlingen, ögonpads, mascara-borstar, fransfärg , Y-borstar, micro-borstar, manual för lashlift utbildning. Browlift-kit innehåller : Olika krämer för browlift behandlingen, ögonpads, mascara borstar, brynfärg, Y-borstar , micro-borstar, brow lift manual. Singel- och volymfransar startkit: Fransar för 30-50 kunder/behandlinar, ögonfransklister för nybörjare, ögonpads, pincetter, micro-borstar, mascara-borstar, lim, primer, jade stone, palette med fransar, rengöringspads, tejp, övningsmaterial, manual för fransutbildningen.

Vi erbjuder delbetalning med Klarna och Svea ekonomi 

svea image.jfif
Klarna image.png
bottom of page