top of page
Namnl%C3%B6s%20design-3_edited.png

Allmänna villkor

Hos oss på The Beauty Boutique kan du som privatperson och företagare handla i vår shop. Våra produkter är avsedda att användas till olika behandlingar. Har du gått en utbildning hos oss rekommenderas det att fortsätta använda våra produkter. 

När du gör ett köp i vår shop får du bekräftelse via den e-postadress som anges och varan skickas till dig inom 2-5 arbetsdagar. Vid felbeställningar eller andra problem kontakta oss så fort som möjligt. 

Frakt och retur

Frakt

Standardfrakt hos oss är 2-5 arbetsdagar innan din beställning når dig. Vi skickar våra produkter med Post Nord, vi ansvarar inte för postens eventuella slarv. 

Retur

Du har full retur-och bytesrätt i 14 dagar hos oss och vid retur står du som kund för returkostnaden.

Produkten som ska tillbaka till oss ska vara väl inpackad i tex vadderat kuvert eller kartong, ej enbart i plastpåse. Detta för att vara säker på att produkten skyddas under transporten. Vi tar inget ansvar för produkter som skadas under transport utan de ska vara i oförändrat skick när vi får de.

För att byta en produkt så behöver du först meddela oss att du vill göra ett byte och sedan lägga en ny order på det du önskar byta till inom 24h.

bottom of page