top of page

10 skäl att göra Spray tan och sluta göra solarier.

1. Säkerhet: Spraybränna anses generellt vara säkrare än solarier eftersom de inte utsätter huden för skadliga UV-strålar, vilket kan öka risken för hudcancer.


2. Bekvämlighet: Spraytan kan göras snabbt och enkelt, ofta på bara några minuter. Solarier kräver längre sessioner, och användaren måste klä av sig och lägga sig på sängen, vilket kan vara obekvämt eller obekvämt.


3. Jämn täckning: Spraytan appliceras jämnt på huden, vilket resulterar i en mer naturlig solbränna. Solarier kan ibland resultera i ojämn täckning, med vissa områden på huden som är mer solbrända än andra.


4. Anpassning: Spraybrännan kan anpassas för att passa användarens preferenser. Det är möjligt att välja djupet på solbrännan och vilken typ av lösning som används, vilket möjliggör en mer personlig upplevelse.


5. Ingen risk för brännskador: Solarier kan orsaka brännskador om användaren vistas i dem för länge, men spraytan utgör inte denna risk.


6. Inga åldersbegränsningar: Det finns inga åldersbegränsningar för spraytan, medan många solarier har åldersgränser för att använda sina sängar.


7. Inget behov av att klä av sig: Spraybrun kan appliceras medan användaren är helt påklädd, medan solarier kräver att användaren klär av sig.


8. Inget behov av att utsätta huden för solen: Spraybrun gör att användaren kan få en solbränna utan att utsätta huden för solen, vilket kan vara skadligt.


9. Du behöver inte oroa dig för hudtyp: Spraybrun är lämplig för alla hudtyper, medan vissa människor kan vara mer benägna att bränna sig eller ha känslig hud som inte är lämplig för solarier.


10.Inget behov av skyddsglasögon: Spraytan kräver inga skyddsglasögon, som måste bäras när du använder en solarie för att skydda ögonen från UV-strålar.
Comments


bottom of page