top of page

Hur du når dina kroppsmål. Nytt hos The Beauty Boutique !! Nu är det lättare än någonsin att nå dina kroppsmål

Vi är stolta över att presentera vår nya tjänst

Med hjälp av ett samarbete med vår personliga tränare och kostrådgivare Mathilda Rozenga.


Say hello to your new, slimmer you with Fat Cavitation & Personal Trainer

Fat Cavitation är en revolutionerande kroppskonturmetod som riktar in sig på oönskade fettavlagringar som inte kan ändras med diet och träning. Denna tjänst är helt säker, icke-invasiv och smärtfri. Fettkavitationssessioner kan effektivt lösa envisa problem som höfter, lår, skinkor, mage och överarmar på bara 20-40 minuter.

Tillsammans hjälp av vår expert kan du uppnå med kropp och hälsostil du alltid välat ha.


Om Mathilda

Hur du når dina kroppsmål

Hej! Mitt namn är Mathilda Rozenga, din licensierade personliga tränare och kostrådgivare med en framgångsrik historia av över 150 nöjda klienter som inte bara har uppnått sina hälsomål utan också skapat bestående förändringar i sina livsstilar.

Hos mig ligger inte fokuset enbart på att nå viktmål och minska fettprocenten utan det handlar även om att bygga upp din inre självsäkerhet och skapa en positiv förändring som sträcker sig både fysiskt och mentalt.

Min expertis och passion för hälsa och träning gör varje träningsprogram och kostplan unik och anpassad efter dina individuella behov och mål. Målet är att inte bara förändra din kropp, utan också stärka dig inifrån så att du känner och utstrålar självsäkerhet!

Du kan förvänta dig skräddarsydda träningsprogram som passar just dig, en balanserad kostplan som är anpassad till din livsstil och matpreferenser, och framför allt, jag kommer vara där som din mentor och motivator genom hela din resa.

Över 150 nöjda klienter har redan uppnått sina mål och skapat en hållbar och långsiktig livsstil med mig. Varför inte bli nästa framgångssaga?

Besök min hemsida fitnessbyrozenga.com för att utforska mer om vad jag kan erbjuda just dig, låt oss tillsammans påbörja din resa mot dina mål. Konsultationen är självklart kostnadsfri.

Ser fram emot att höra från dig!"

Vänta inte utan boka en kostnadsfri konsultation nu 


Comments


bottom of page