top of page

Frågor om lash lift & brow lift?

Fråga: Är det farligt att göra lash lift och brow lift?


Svar: Nej, inte alls! Våra produkter är inte skadliga för ögonen och brynen. Även om våra produkter är vänliga & skonsamma så är det fortfarande mycket viktigt att kolla med salongen du går till vilka produkter som används och att dom har alla intyg som behövs. Var även noga med att kolla hygien och att salongen följer alla restriktioner.


Fråga: Hur länge håller ett lash lift och brow lift?

Svar: Det beror verkligen från person-till-person. Vanligtvis håller en behandling i 4-12 veckor, dock kan detta variera. Hållbarheten beror på fransarnas växtcykel och även ditt mentala tillstånd.

Stress, läkemedel, hormoner kan också vara en stor faktor till att vi tappar mer hår än vanligt. På samma sätt som det är viktigt att ta hand om ditt hår efter att du varit hos frisören, på samma sätt är det viktigt att ta hand om dina fransar och ögonbryn och återfukta dem dagligen morgon och kväll för att hålla fransarna och brynen starka och friska.


Fråga: Kan jag applicera mascara efter en lash lift behandling?

Svar: JA! Det är det fantastiska med lash lift att du faktiskt kan använda mascara och sminka fransarna 24 timmar efter en behandling. Vi rekommenderar att du inte använder vattenfast mascara eftersom det är mycket svårt att ta bort och kan skada dina fransar med eller utan lash lift.


Fråga: Vad är fördelarna med att göra en lash lift och brow lift kombo behandling?

Svar: Kombo behandlingen av lash lift och brow lift gör underverk för ansiktet och får dig att känna dig naturligt sminkad och fräsh 24/7. Vi lovar att det kommer att öka ditt självförtroende! Det här fantastiska resultatet håller i ca 4-12 veckor.


Fråga: Kan jag ha smink- och kontaktlinser under en lash lift behandling?

Svar: Nej. Vi rekommenderar att du inte använder smink före en lash lift och brow lift behandling.

Varför? Det finns en risk att resultatet kommer se slarvigt ut och du inte kommer att uppnå förväntat resultat. När det gäller kontaktlinser kan du bära dem, men vi rekommenderar att du tar ut dem om det är möjligt. Om du av någon chans får produkter i ögat kan irritationen bli värre med linserna. Vi vill inte att produkterna ska hamna mellan ögat och kontaktlinsen.


Fråga: Jag har väldigt känsliga ögon, kan jag fortfarande göra behandlingen?

Svar: Inga problem, vi kan hantera det men det är på ditt ansvar! Före varje behandling har vi alltid en konsultation med våra kunder. Kunden måste svara på några enkla frågor om hälsa och allergier. Som vi har nämnt tidigare, är våra produkter inte skadliga och ger inga reaktioner men alla är olika när det kommer till känslighet. Om du vet att du är allergisk mot det mesta rekommenderar vi att du inte gör en behandling. Om du har rinnande ögon kan vi fortfarande göra en lash lift behandling men var medveten om att det kan påverka resultatet.


Fråga: Gör lash lift och brow lift ont?

Svar: Nej, inte alls! Behandlingen är smärtfri. Du kommer att ligga bekvämt på en behandlingsbänk och blunda i ca 30 minuter mer eller mindre. Under denna tid kommer en silikonrulle att appliceras på ögonlocket och några krämer som kommer att böja dina fransar permanent från roten. Under en brow lift behandling kan du hålla ögonen öppna under hela processen. Vi rekommenderar att du tar dig tiden att njuta av en rolig podcast eller ett trevligt samtal med en av våra stylister.


Fråga: Hur länge ska du vänta mellan varje behandling ?

Svar: Varje kund kommer att vara lite annorlunda beroende på deras växtcykel mm

Vi rekommenderar att du väntar 4-6 veckor för ett återbesök. Detta beror på att du vill att ditt tidigare lash lift ska vara helt utvuxen innan du gör ett nytt lash lift eller brow lift. Detta är så du inte riskerar att skada dina fransar.


Fråga: Kan du göra fransförlängning direkt efter lash lift?

Svar: Ja, inget problem. Vi förstår att vissa kunder kommer att förvänta sig mer resultat än vad de kan uppnå med lash lift och därför föredrar fransförlängning för att få ännu mer volym.

Vi rekommenderar dock att vänta 24 till 48 timmar att göra fransförlängning efter en lash lift behandling. Efter ett lash lift applicerar vi keratin för att ge fransarna fukt. Om du gör fransförlängning direkt efter lash lift finns det en risk att förlängningen kommer att falla av. Så låt keratinet torka först. Vi rekommenderar också att du gör en avslappningsmetod på fransarna innan du gör fransförlängning.


Fråga: Kommer jag att kunna lägga mina bryn hår i önskad position efter en brow lift behandling?

Svar: Alla salonger och stylister arbetar på olika sätt så det är svårt att säga. När du avslutar din behandling hos oss eller med våra produkter kommer du att kunna flytta runt dem lite, men de kommer att vara lite stela, detta är pågrund av brow sculptingen som vi applicerar på ögonbrynen för att fukta dem och lägga dem i önskad position. Efter din behandling måste du vänta med att tvätta dina ögonbryn i 24 timmar och därefter kan du "leka" med dina ögonbryn och lägga dem i önskad position.


Comments


bottom of page