Nu kan vi äntligen erbjuda permanent hårborttagning
med laser för både män och kvinnor!
Det är en sprillans ny lasermaskin med den senaste teknologin som kan ta bort alla sorters hårstrån: ljusa/mörka/grova/tunna över hela kroppen inklusive intima områden som brasiliansk och bikini.
Utöver det har den en kyleffekt vilket innebär att behandlingen är helt smärtfri.
Vi erbjuder gratis konsultation och paketpriser.
Kontakta oss för att få ditt specialsydda paket!
Du finner oss i centrala Göteborg mitt på Avenyn.

young woman get laser epilation treatment at beauty clinic, using IPL professional device.
Kvinna

Du förtjänar att se bra ut och må bra. Bli av med onödigt hår. Vår laser maskin kan användas över hela kroppen inklusive de intima områdena.

Boka din kostnadsfria konsultation nu.

Hair Removal Cosmetology Procedure From A Therapist At Cosmetic Beauty Spa Clinic.jpg
Man

Hoppa över rakhyveln och börja med laser. Säg hejdå till ditt onödiga kroppshår. Boka en kostnadsfri konsultation nu!

Underarm laser hair removal treatment woman. Process body care. Health and beauty concept.
Månadens erbjudande!

Köp ett paket och få ett gratis

Hair Removal Cosmetology Procedure From A Therapist At Cosmetic Beauty Spa Clinic.jpg

Boka en GRATIS konsultation

Lämna din kontaktinformation för bokning av en gratis konsultation med oss.

arrow&v

Thanks for submitting!

Klarna image.png

Frågor om permanent hårborttagning med laser

Vilka är fördelarna med permanent hårborttagning med laser?


Detta är den mest praktiska och effektiva metoden för hårborttagning. Laser låter dig bli av med onödigt hår och få ett vackert och estetiskt resultat. Laserhårborttagning sparar patienter behovet av manuell och upprepad borttagning av kroppshår - vilket också sparar tid, pengar och fysisk smärta.
Hur utförs permanent hårborttagning med laser?


Varje patient genomgår en professionell undersökning och får individuell rådgivning enligt hans eller hennes egenskaper och önskningar. Enligt patientens data utförs den mest korrekta kombinationen av behandlingar, som kommer att utföras med den lämpligaste utrustningen efter behov.

Laser maskinen mäter olika parametrar i huden och skickar sedan ljusenergi som absorberas av pigmentet (melanin) i håret, omvandlas till värmeenergi som skadar blodkärlen som matar hårsäcken och orsakar förstörelse av follikeln.
Vem är metoden lämplig för och vem är inte?


Marknadens senaste laser är den kompletta lösningen för hårborttagning av alla hudtyper. Laser passar för både män och kvinnor.

Det finns vissa begränsningar för att utföra laser behandlingar vid vissa sjukdomar, eller under graviditet och amning.
Finns det några biverkningar?


Som med vilken behandling som helst är det svårt att förutsäga hur varje person kommer att reagera, men de flesta biverkningar går över efter en kort tid. Omedelbart efter behandlingen med lasertekniken blir det behandlade området något rött och det kan till och med bli svullnad och en känsla av lätt solbränna.

Dessa symtom försvinner vanligtvis på några minuter till några timmar. Andra kända biverkningar: Lokal svullnad som kan uppträda inom tre timmar efter behandlingen och vanligtvis går över efter ungefär en timme.

I vissa fall går svullnaden först efter några dagar.

Hypo / hyperpigmentering kan mycket sällan uppträda på huden - en oönskad bieffekt, men känd för fältet och övergående. Betydande brännskador eller rodnad efter laserbehandling / ljusstråle är möjliga men inte ovanliga biverkningar.
Varför krävs flera behandlingar?


Precis som det tar olika lång tid att behandla olika typer av områden så krävs olika många behandlingar beroende på vilken typ av hårväxt som lasras. Alla är vi unika och därför är även antalet behandlingar som behövs individuellt, men vi rekommenderar vanligtvis 6–8 behandlingar.

Varje kropp har individuella egenskaper - och därför varierar också antalet behandlingar som krävs för att ta bort hår från den. Under behandlingen påverkas endast den del av håret som riktas mot: hårstrån som är i tillväxtstadiet.

Eftersom håret har tillväxtcykler och inte allt hår växer samtidigt behövs vanligtvis flera behandlingar för att neutralisera alla hårsäckar i patientområdet.

Ytterligare parametrar enligt vilka antalet behandlingar bestäms: kroppens område där behandlingen utförs, densitet, tjocklek och färg på hår och hudfärg (mörk hud och ljus hud).

Hormoner påverkar också resultatet: Patienter med hormonell obalans eller patienter vars kroppar har genomgått en hormonell förändring på grund av graviditet, medicinering eller hög psykisk stress - kommer att behöva ett större antal behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Detsamma gäller dem som plockar håret med vax eller lättar det regelbundet.

När du planerar en laserbehandling är det möjligt att försöka uppskatta hur många behandlingar som kommer att krävas, men det är inte möjligt att veta säkert. Ibland kommer underhållsbehandlingar att krävas för att bevara resultatet över tid.
Är det för alltid?


Behandlingsresultaten för hårborttagning är individuella och det handlar oftast om att ta bort det mesta av onödigt hår i önskat område. Det är viktigt att komma ihåg att resultaten av hårborttagningsbehandlingar inte nödvändigtvis bevaras för alltid. Våra kroppar har vilande hårsäckar som inte påverkas av behandlingen - och kan vakna och växa nytt hår, även i områden som har behandlats.

Graden av återväxt varierar från person till person, och beror bland annat på hudtyp och hormonbalans. Studier och samlad erfarenhet visar att håret hos de flesta patienter inte växer tillbaka på länge - men permanent hårborttagning garanteras inte.
Hur lång tid tar det från början av behandlingarna tills kroppen är slät?


Många patienter uttrycker fullständig tillfredsställelse med resultaten efter 6- 8 behandlingar. Andra behöver längre tid för att nå maximalt långsiktigt hårborttagande.

Vi erbjuder delbetalning med Klarna och Svea ekonomi 

svea image.jfif
Klarna image.png