pout

Fillers läppar - Grundkurs

✓ Område: Läppar och munviken

✓ Kungsportsavenyen - Göteborg

✓ 1 dags kurs

✓ Teoretiskt & praktiskt undervisning 

✓ Blir certifierad att utföra fillers 

INGÅR

✓ Lunch

✓ Certifikat 

✓ Clinic efter kurs - med möjlighet till att köpa utrustning för att utföra fillers. 

Fillers läppar - Grundkurs

Bli certifierad att utföra fillers i läppar och runt munvinkeln. Vi ger dig rätt utbildning både teoretiskt och praktiskt för att kunna utföra fillers-behandlingar. Vi är en skönhetssalong belägen centralt i Göteborg. Vi erbjuder olika skönhetsbehandlingar och skönhetsutbildningar. 

Fillers Göteborg

Denna kurs är endast en dag och ger dig de färdigheter du behöver. Det är en grundkurs vilket betyder att inga förkunskaper behövs innan kursens start. 

Fillers läppar

I denna kurs lär dig dig att utföra läppförstoring. Du lär dig att skapa en tydligare linje och kontur, att markera läpplinjen, minska rynkor och linjer runt munnen och att forma vackra och jämna läppar med lagom fyllighet. 

Varför välja oss - The Beauty Boutique Academy? 

Vår utbildning ger dig färska och rätt kunskaper för att kunna utföra fillers i läppar och runt munviklen. Våra utbildare har arbetat länge i branschen och har bra kunskap i ämnet. 

Fillers är en vanlig och omtyckt skönhetsbehandling  som många väljer att utföra. Denna grundkurs ger dig alla färdigheter du behöver för att kunna ta emot dina egna kunder och starta ditt eget eller erbjuda dina kunder nya behandlingar.

Vad är fillers? 

Fillers är en injektionsbehandling och ett samlingsnamn som används på  skönhetsbehandlingar där man fyller ut rynkor och veck. Det är en gel som är genomskinlig och kemiskt framtagen för att passa in i kroppens egna, naturliga hyaluronsyra. 

 

Det finns olika fillers-områden att göra behandlingar på t ex läppar, under ögonen och kindben. Det är en säker behandling att utföra, fillers-behandlingar används över hela världen. Fillers kan hjälpa till att behandla ärr, mörka ringar under ögonen och fina linjer såsom rynkor. 

Är du intresserad av att vidga dina kunskaper och att kunna utföra olika fillers på andra områden? Gå vår kurs Fillers - Avancerad. 

Kursavgift: 11995 kr

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 1 dag

Kommande kursstarter: Löpande, kontakta oss för information.

Vi erbjuder många andra skönhetsutbildningar i Göteborg. Perfekt för dig som vill bredda dina kunskaper. 

The beauty boutique academy

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Pout_edited
lepper
a2acdce1-4eb7-4f15-8bf7-f40dd5c4963e
Lepper2
injection
Lepper1
Lip fillers 15% off November only !!_Gra
certifikat fransförlängning