ANSIKTSBEHANDLINGAR

Hardware cosmetology. mesotherapy, derma

MICRONEEDLING

Microneedling (micronålning) är en effektiv metod som skapar små sår i hyn och “lurar" huden att läka sig själv och producera collagen och förnya sig själv.

Minskar fina linjer, pigmentfläckar, akneärr, stora porer mm

Vi rekommenderar 3-5 behandlingar för bästa resultat

watermark_13-11-2018_01-49-36PM.PNG

24K GULD

I denna unika behandling appliceras rent 24k guld på huden. Guld har en intensiv antiåldrande effekt och är rik med collagen. Guld ger dig även en underbar lyster.

IMG_1311.JPG

LED LIGHT 

Hudföryngring med LED-ljus är en högteknologisk ljusbehandling som jobbar på hudens struktur och fasthet. Den stimulerar den naturliga produktionen av collagen.

rekommenderas 3-5 behandlingar för bästa resultat.

2c5ea0df86d745dbb67a788f51522112.jpg

DJUPRENGÖRING

Djuprengöring -  Vi börjar med att rengöra hyn med ånga och peeling. efter detta lägger vi på en ansiktsmask beroende av behov. Sedan appliceras återfuktande krämer för hyn. Av denna behandlingen får du en fräsch och fin lyster.

IMG_5025.JPG

NASA LED MASK

LED-ljus är en högteknologisk ljusbehandling som jobbar på hudens struktur och fasthet. Funkar även att behandla pigmentfläckar med grönt ljus. 

Rekommenderas 3- 5 behandlingar och kombinera med krämer mot pigmenfläckar.

 

Eliminera akne med LED-ljus är en högteknologisk ljusbehandling som eliminerar akne och akne ärr. Vi använder oss utav blått ljus för att eliminera aknen.

3-5 behandlingar för bästa resultat. 

5222e385cc454f71921fb9f3120e01ba.jpg

CELLULITER/
BRISTNINGAR

Celulliter/bristningar- 

Microneedling (micronålning) är en effektiv metod som skapar små sår i hyn och “lurar" huden att läka sig själv och producera collagen och förnya sig själv.

Vi rekommenderar 3-5 behandlingar för bästa resultat.

Young and beautiful woman with Purifying

KEMISK PEELING

Kemisk peeling med AHA syror är effektivt för ålderstecken, såsom ålders åldersfläckar och rynkor, förbättra akne och  ytlig akneärrbildning. Kemisk peeling förbättrar hudens struktur. 

bb-portraitbild-lachen.jpg

BB GLOW

BB glow är en effektiv metod för att få en glödande hy utan något smink!

BB glow rekommenderas för dig som vill ha en jämnare hy, hudföryngring, ta bort mörka ringar, spräckta blodkärl, pigmentfläckar mm

Rekommenderas 2-6 behandlingar med 2v mellanrum.